Во мај почнува плаќањето на рати

Posted on Categories Почетна

Сите членови на Буџинкан Македонија, како и секоја година, ќе можат своето учество на Летниот Нинџа Камп да го платат на 4 рати, почнувајќи од мај, па се до август. Плаќањето на четири раати (по 45 евра секоја рата), се врши од први до петти во месецот, а последната рата се уплаќа на самиот ден на почетокот на кампот.

И за дечињата исто така може да се изврши уплата на четири рати, односно по 30 евра со почеток во месецот мај.

Доколку имате прашања, Ве очекуваме.