Кампот е отворен за сите дечиња

Posted on Categories Почетна

Последниве денови примивме многу прашања преку кои
родителите се интересираат околу можноста на детскиот нинџа камп да учествуваат и дечиња кои не се членови на клубот.

Одговорот гласи: ДА! Може секој да учествува!

На Летните Нинџа Кампови можат да учествуваат сите заинтересирани, без разлика дали имаат некакво искуство во боречките вештини. Дури, доколку имаат желба, можат само да се дружат со нашите членови и да си поминат едно незаборавно лето, без при тоа да бидат обврзани да вежбаат за време на тренинзите.

Веќе имаме пријавено две дечиња односно постаро братче и сестриче кои ќе бидат дел од овој настан, а не се членови на Буџинкан Македонија – Нинџа Клинци.

Сите кои се спремни за добра дружба и весело лето се добредојдени меѓу нас!!!

* Фотографијата е од дворот на Хомбу Доџото – местото каде што ќе се одржи летниот камп.