Започна пријавувањето за учество на Летниот Нинџа Камп

Posted on Categories Почетна

Дозволете ни да Ве информираме дека пријавувањето за учество на Летниот Нинџа Камп е веќе започнато.
Како и секоја година, за петте првопријавени подготвивме одлични изненадувања.

Повеќе информации за настанот —–> тука