Официјалниот постер за „Летниот Нинџа Камп X“

Posted on Categories Почетна


Покрај официјалниот постер за „Летниот Нинџа Камп X“, дозволете ни да Ве информираме дека започна пријавувањето за учество на овој величенствен настан.
Оваа година, за осумте првопријавени подготвивме одлични изненадувања.

Повеќе информации за настанот —–> тука