Дванаесет дечиња пријавени за Детскиот Нинџа Камп

Posted on Categories Почетна

За рекордно кратко време, веќе имаме 12 дечиња пријавени за учество на првиот „Детски Нинџа Камп“.
Тоа е доволна гаранција за одлични тренинзи и незаборавна забава.

Пријавувањето ќе трае се до пополнување на сите превидени места, а доколку имате прашања, постојано Ви стоиме на располагање.

Следете не тука бидејќи одвреме на време ќе Ве информираме за новостите поврзани со овој величенствен настан.